Запазвайте любимите си рецепти в лично тефтерче и ги организирайте по ваш вкус в персонализирани папки.

Създайте тефтерче Регистрация

Печена пуйка

От Неизвестен Неизвестен
0’ Подготовка
0’ Време за готвене
0 Порции
0 Трудност

Трябва да имате торба за печене във фурна. Между кожата и месото на пуйката се правят джобове.

Там се слага разтопено масло, разбъркано със смачкан чесън и ситно нарязан градински чай. Пуйката се осолява добре - отвътре и отвън. Намазва се с 1 пакетче, че и повече, масло и червен пипер навсякъде. Вътре в пуйката се слага една голяма глава лук - обелена и нарязана на 4 за аромат.

Пече се по инструкциите на торбичката.

Добави своя рецепта >>

Дайте оценка:

Тагове: краве масло чесън лук чай

Получавайте рецепти и съвети с нашия newsletter

Можете да се отпишете по всяко време. Запознайте се с нашата Политика за поверителност

Вашето тефтерче