Необходими продукти:
- 6 едри картофа
- 2 тиквички
- 1 патладжан
- 1 глава лук
- 1 червена чушка
- 2 моркова
- 6 с.л. олио
- 3 с.л. доматено пюре
- сол
- черен пипер
- червен пипер
Начин на приготвяне:
- Всички зеленчуци се режат на сравнително едри парчета. Слагат се в тава, поръсват се с подправките, олиото и пюрето. Размесват се хубаво.
- В тавата се налива 50 мл топла вода. Покрива се с фолио.
- Пече се на 180 градуса в предварително загрята фурна 50 мин.
- Фолиото се премахва и гювечът се допича за още 20 минути до пълно омекване на зеленчуците.
Днес, повече от всякога, независимата журналистика има нужда от вас. В мисията си да предоставяме обективни, достоверни и навременни новини разчитаме на вашата подкрепа.
Ако вярвате в правото си на обективна информация, подкрепете ни.
Вашето дарение от всякакъв размер и по всяко време означава много за нас.
Ако вярвате в правото си на обективна информация, подкрепете ни.
Вашето дарение от всякакъв размер и по всяко време означава много за нас.
Скъпи читатели,
Днес, повече от всякога, независимата журналистика има нужда от вас.В мисията си да предоставяме обективни, достоверни и навременни новини разчитаме на вашата подкрепа.
Ако вярвате в правото си на обективна информация, подкрепете ни.
ИЗБРАНО