Блат:
100гр бадеми,
100 гр кашу,
1 с.л кокосово олио,
1 с.л мусковадо,
1 ч.л канела,
1 ч.л джинжифил,
1 белтък.
Пълнеж:
1 ч.ч тиква на пара,
2 с.л мед,
1 ч.л желатин, разтворена в 100 мл бадемово мляко /соево, кисело мляко/.
Блендираме съставките за блата, оформяме го като пай в предварително охладената и подмазана форма и го слагаме отново във фризера за 30 мин. Печем пая в загрята на 160 гр фурна 12 мин., изваждаме ме го от формата след като се охлади напълно, изливаме блендираните съставки на пълнежа и го слагаме в хладилника поне за час, преди сервиране.
Днес, повече от всякога, независимата журналистика има нужда от вас. В мисията си да предоставяме обективни, достоверни и навременни новини разчитаме на вашата подкрепа.
Ако вярвате в правото си на обективна информация, подкрепете ни.
Вашето дарение от всякакъв размер и по всяко време означава много за нас.
Ако вярвате в правото си на обективна информация, подкрепете ни.
Вашето дарение от всякакъв размер и по всяко време означава много за нас.
Скъпи читатели,
Днес, повече от всякога, независимата журналистика има нужда от вас.В мисията си да предоставяме обективни, достоверни и навременни новини разчитаме на вашата подкрепа.
Ако вярвате в правото си на обективна информация, подкрепете ни.
ИЗБРАНО