Запазвайте любимите си рецепти в лично тефтерче и ги организирайте по ваш вкус в персонализирани папки.

Създайте тефтерче Регистрация

Пай с вишни

И не щадете пудрата захар

От Ивайла Тодорова Ивайла Тодорова
10’ Подготовка
20’ Време за готвене
0 Порции
1 Трудност

Необходими продукти:

  • 1 яйце
  • 1 ч.ч. захар
  • 1 ч.ч. кисело мляко
  • 2 ч.ч. брашно
  • 1 бакпулвер
  • 1/2 ч.л. сода
  • 1/3 ч.ч. олио
  • ванилия
  • шепа замразени вишни

Начин на приготвяне:

  1. Всички продукти се разбъркват и се изсипват в тавичка с хартия за печене. Вишните (без костилка) се подреждат отгоре.
  2. Сладкишът се оставя да почине 20 мин. Пече се на 180 градуса в предварително загрята фурна до приятен кафеникав загар.
ИЗБРАНО

Дайте оценка:

Тагове: олио яйца бяла захар ванилия бяло брашно бакпулвер сода кисело мляко вишни

Получавайте рецепти и съвети с нашия newsletter

Можете да се отпишете по всяко време. Запознайте се с нашата Политика за поверителност

Вашето тефтерче