Продукти:
1 картоф,
малко лук,
1 яйце,
сирене,
кашкавал,
подправки по избор (Аз използвам чубрица, магданоз, сминдух, шарена сол.)
Картофът и лукът се настъргват с ренде, изцеждат се от сока и се смесват с др. продукти. Разстила се получената смес в нагорещен тиган и се запича от 2-те страни последователно. Когато се обърне, се слага кашкавала, за да се разтопи отгоре, докато се допича долната страна.
Днес, повече от всякога, независимата журналистика има нужда от вас. В мисията си да предоставяме обективни, достоверни и навременни новини разчитаме на вашата подкрепа.
Ако вярвате в правото си на обективна информация, подкрепете ни.
Вашето дарение от всякакъв размер и по всяко време означава много за нас.
Ако вярвате в правото си на обективна информация, подкрепете ни.
Вашето дарение от всякакъв размер и по всяко време означава много за нас.
Скъпи читатели,
Днес, повече от всякога, независимата журналистика има нужда от вас.В мисията си да предоставяме обективни, достоверни и навременни новини разчитаме на вашата подкрепа.
Ако вярвате в правото си на обективна информация, подкрепете ни.
ИЗБРАНО