Продукти: 2 средно големи патладжана, сол, оцет, чесън, копър, магданоз, олио за пържене.
Патладжаните се обелват се, нарязват се на кубчета и се посоляват в гевгир. Изчаква се поне половин час да се отцеди горчилката им и се изпържват в тиган с нагорещено олио без да се добавя брашно.
След като се извадят от тиган, се подправя с оцет, скилидка чесън (може и без нея), копър и магданоз.
Днес, повече от всякога, независимата журналистика има нужда от вас. В мисията си да предоставяме обективни, достоверни и навременни новини разчитаме на вашата подкрепа.
Ако вярвате в правото си на обективна информация, подкрепете ни.
Вашето дарение от всякакъв размер и по всяко време означава много за нас.
Ако вярвате в правото си на обективна информация, подкрепете ни.
Вашето дарение от всякакъв размер и по всяко време означава много за нас.
Скъпи читатели,
Днес, повече от всякога, независимата журналистика има нужда от вас.В мисията си да предоставяме обективни, достоверни и навременни новини разчитаме на вашата подкрепа.
Ако вярвате в правото си на обективна информация, подкрепете ни.
ИЗБРАНО