Запазвайте любимите си рецепти в лично тефтерче и ги организирайте по ваш вкус в персонализирани папки.

Създайте тефтерче Регистрация

Пържен патладжан

От esti esti
0’ Подготовка
0’ Време за готвене
0 Порции
0 Трудност

Продукти: 2 средно големи патладжана, сол, оцет, чесън, копър, магданоз, олио за пържене.

Патладжаните се обелват се, нарязват се на кубчета и се посоляват в гевгир. Изчаква се поне половин час да се отцеди горчилката им и се изпържват в тиган с нагорещено олио без да се добавя брашно.
След като се извадят от тиган, се подправя с оцет, скилидка чесън (може и без нея), копър и магданоз.

Дайте оценка:

Тагове: чесън сол олио магданоз оцет патладжан

Получавайте рецепти и съвети с нашия newsletter

Можете да се отпишете по всяко време. Запознайте се с нашата Политика за поверителност

Вашето тефтерче