Необходими продукти:
- 200 г самонабухващо брашно
- 100 г вода
- 1 щипка сол
- 2 с.л. зехтин
- 6 с.л. кетчуп
- ½ чаена лъжичка риган, изсушен
- Реклама след 7-ми параграф
- 80 г различни сирена, настъргани
- 2 вида колбас
Начин на приготвяне:
- Загрейте фурната до 200° и нагласете на вентилатор.
- Сложете брашното, водата, солта и зехтина в една купа и ги разбъркайте добре с лъжица, докато получите гладко тесто.
- Увийте тестото с фолио за свежо съхранение и го оставете в хладилника за 30 минути.
- Застелете една тава с хартия за печене.
- Извадете тестото от хладилника и го нарежете на 12 по-малки парчета.
- Използвайте ръцете си или точилка, за да разточите всяко парче в кръгла форма и като сте готови, поставете получените мини блатове в тавата.Намажете всяко парче с кетчуп.
- Поръсете с ригана и настърганите сирена.
- Нарежете колбасите на малки парчета и ги разпределете върху сиренето.
- Сложете тавата във фурната и изпечете мини пиците за 10-15 мин.
ИЗБРАНО