Продукти:
500 г сварени картофи,
3 с.л. майонеза,
подправки по избор,
1 глава лук или бялата част на праза,
100-150 г мариновани гъби,
1 връзка копър
Докато са топли картофите се намачкват, добавя се майонезата и хубаво се разбърква, добавя се лукът и подправките и пак се разбърква. В голяма подходяща чиния с намокрени ръце се оформя пънчето на гъбата, след това се оформя и горната част - да има вид на гъба. Отгоре се нареждат гъбите, ако са цели се разрязват на две половинки. Копърът се поставя отстрани, за да изглежда като тревичка покрай голямата гъба.
Харесай страничката ни във Facebook!
Днес, повече от всякога, независимата журналистика има нужда от вас. В мисията си да предоставяме обективни, достоверни и навременни новини разчитаме на вашата подкрепа.
Ако вярвате в правото си на обективна информация, подкрепете ни.
Вашето дарение от всякакъв размер и по всяко време означава много за нас.
Ако вярвате в правото си на обективна информация, подкрепете ни.
Вашето дарение от всякакъв размер и по всяко време означава много за нас.
Скъпи читатели,
Днес, повече от всякога, независимата журналистика има нужда от вас.В мисията си да предоставяме обективни, достоверни и навременни новини разчитаме на вашата подкрепа.
Ако вярвате в правото си на обективна информация, подкрепете ни.
ИЗБРАНО