хубава рецепта но се чудя какво ѝ е бай тошовското. в България като балканска държава, кюфтета се правят от преди априлския пленум на БКП 1956та, че даже и от преди димитър благоев. може такива кюфтета да са му правили на бай тошо готвачите в резиденциите, не знам. у дома хляба никога не се накисваше в мляко, а във вода, защото млякото никога не е било "излишно". пък за кюфтетата по капанчетата имаше един виц от какво са направени - хлаб и още нещо дето обаче не е кайма...
Аре сега мачкайте от модерните кюфтета по шишовски със стъклен памук и ушна кал,да ви е сладка соята палмовото масло млекото на прах и всичките Е-та от таблицата на Менделей
рецепта по тошовски хехехехехехе
Чудесна рецепта!
Сега и пица по дянковски, ей така за сравнение просто, хахаха
Дискусия