Запазвайте любимите си рецепти в лично тефтерче и ги организирайте по ваш вкус в персонализирани папки.

Създайте тефтерче Регистрация

Дискусия

02-08-2024 05:15:21
аман бе (нерегистриран)

Ще чакам 2 часа да се опече свинското за да го направя на сандвич!??!? Предпочитам да го ям прясно опечено и ако остане на следващия ден ще го направя на сандвич:))

03-08-2024 02:47:03
Да бе (нерегистриран)

то това е за някакво промишлено производство... Примерно ако имаш лафка за сандвичи - да се подготвиш за следващия ден, докато продаваш през текущия. Същевременно да мариноваш месото за по-следващия. Ама трябва 200-300 сандвича да направиш днес, за да има файда от врътнята! :)

Вашето тефтерче