02-08-2024
05:15:21
аман бе (нерегистриран)
Ще чакам 2 часа да се опече свинското за да го направя на сандвич!??!? Предпочитам да го ям прясно опечено и ако остане на следващия ден ще го направя на сандвич:))
03-08-2024
02:47:03
Да бе (нерегистриран)
то това е за някакво промишлено производство... Примерно ако имаш лафка за сандвичи - да се подготвиш за следващия ден, докато продаваш през текущия. Същевременно да мариноваш месото за по-следващия. Ама трябва 200-300 сандвича да направиш днес, за да има файда от врътнята! :)
НАЙ
Получавайте рецепти и съвети с нашия newsletter
Можете да се отпишете по всяко време. Запознайте се с нашата Политика за поверителност.
Получавайте рецепти и съвети с нашия newsletter
Можете да се отпишете по всяко време. Запознайте се с нашата Политика за поверителност
Дискусия