
Е, те тук ви трябва цяло прасе. Бахур се прави от сърцето и белия дроб и се тъпче в дебелото черво на прасето. Нито една от трите съставки не можете да намерите по магазините, така че ще трябва да си отгледате цяло прасе и да намерите начин да го криете цяба година от властите и накрая да намерите верни приятели за свинската сватба. Верни за да не ви издадат на властите, а за комшиите идея си нямам, хахаха. Суджук обаче става, гърди, бут или котлет и телешко в тънките черва(продават се и четирите)
Получавайте рецепти и съвети с нашия newsletter
Можете да се отпишете по всяко време. Запознайте се с нашата Политика за поверителност.
Получавайте рецепти и съвети с нашия newsletter
Можете да се отпишете по всяко време. Запознайте се с нашата Политика за поверителност
Дискусия