Запазвайте любимите си рецепти в лично тефтерче и ги организирайте по ваш вкус в персонализирани папки.

Създайте тефтерче Регистрация
1/2 пакет трицветна паста (обикновена паста, с вкус на домат и спанак)
готварска сметана
300 г пресен спанак
шепа нарязани орехови ядки
150 г пушено месо (по желание)
кашкавал за поръсване
зехтин
сол
черен пипер

В подсолена вода се сварява пастата, отцежда се и се оставя на страна. В загрят тиган се леко се запичат нарязаните орехови ядки и оставяме на страна. В същия тиган поставяме пушеното месо, добавяме измития пресен спанак и запържваме, докато не се изпари водата от спанака. Връщаме обратно в тигана ореховите ядки и заливаме с готварската сметана.

Готвим 5 мин., за да се обединят ароматите, подправяме на вкус със сол и черен пипер и заливаме вече сварената трицветна паста. Поръсваме с кашкавал.

Дайте оценка:

Получавайте рецепти и съвети с нашия newsletter

Можете да се отпишете по всяко време. Запознайте се с нашата Политика за поверителност

Вашето тефтерче