Запазвайте любимите си рецепти в лично тефтерче и ги организирайте по ваш вкус в персонализирани папки.

Създайте тефтерче Регистрация
300 г филе от сьомга
300 г филе от треска
2 с.л. сусамово олио
сол на вкус
малко черен пипер
1 с.л. мед
сусамово семе за поръсване

Нарязваме филетата на слайсове с остър нож с дебелина по половин сантиметър. Намасляваме съд за печене със сусамовото олио, нареждаме слайсовете риба, като редуваме треска и сьомга отвън-навътре. Като запълним съда, посоляваме, поръсваме с пипер, поливаме деликатно с меда и поръсваме със сусамовото семе.

Пече се на 180 градуса с вентилатор за 20 минути. Сервира се топло и се похапва с клечки за китайска храна. Консумира се със силно охладено бяло вино.

Дайте оценка:

Получавайте рецепти и съвети с нашия newsletter

Можете да се отпишете по всяко време. Запознайте се с нашата Политика за поверителност

Вашето тефтерче