Запазвайте любимите си рецепти в лично тефтерче и ги организирайте по ваш вкус в персонализирани папки.

Създайте тефтерче Регистрация
2 ябълки (за предпочитане по-кисел сорт)
1/2 ч.л. канела
3 с.л. овесени ядки
3 с.л. овесени трици
3 с.л. мед
2 с.л. кокосово масло (или краве)

Ябълките се обелват и се нарязват на средно големи кубчета. Керамична купичка се намазва с масло. На дъното се изсипват нарязаните ябълки. Поръсват се с канелата, разбъркват се и купичката се прибира в хладилник.

Смесват се сухите съставки и се разбъркват добре. Прибавя се маслото (със стайна температура) и медът, и сместа се намачква с вилица (трябва да стане на малки бучки). Изсипва се върху ябълките и се пече в предварително загрята на 170'С градуса фурна 45 минути или докато крамбълът придобие златист цвят.

Дайте оценка:

Получавайте рецепти и съвети с нашия newsletter

Можете да се отпишете по всяко време. Запознайте се с нашата Политика за поверителност

Вашето тефтерче