Запазвайте любимите си рецепти в лично тефтерче и ги организирайте по ваш вкус в персонализирани папки.

Създайте тефтерче Регистрация
4 пиперки
1 яйце
150 г сирене (извара)
1 малък домат
черен пипер
сол
50 г кашкавал за поръсване

Пиперките се разрязват на две по дължина. Почистват се от семките и се нареждат върху покрита с хартия за печене тава. Разбиват се яйцата и към тях се добавят намачканото сирене и настърганият домат.

Овкусява се с подправките на вкус. С тази смес се пълнят пиперките и се запичат в предварително загрята на 200 градуса фурна. Когато се позапече плънката и вече не е течна, пиперките се поръсват с настъргания кашкавал. Връщат се във фурната и се пекат до получаване на апетитен загар.

Дайте оценка:

Получавайте рецепти и съвети с нашия newsletter

Можете да се отпишете по всяко време. Запознайте се с нашата Политика за поверителност

Вашето тефтерче