Запазвайте любимите си рецепти в лично тефтерче и ги организирайте по ваш вкус в персонализирани папки.

Създайте тефтерче Регистрация
1 1/2 ч.ч. брашно
2 жълтъка
150 г масло
1/2 ч.ч. пудра захар
1 ч.л. течна ванилия
настъргана кора от 1 лимон


Замесва се меко тесто от всичките съставки. Оставя се да престои 30 минути. След това тестото се разточва с точилка (дебелина 3 мм). Използват се формички за оформяне на сладките. Пекат се при 190 градуса до готовност. По желание могат да се слепват една с друга с течен шоколад или сладко по избор.

Дайте оценка:

Получавайте рецепти и съвети с нашия newsletter

Можете да се отпишете по всяко време. Запознайте се с нашата Политика за поверителност

Вашето тефтерче