Запазвайте любимите си рецепти в лично тефтерче и ги организирайте по ваш вкус в персонализирани папки.

Създайте тефтерче Регистрация
1 буркан компот от белени праскови (или 3-4 пресни праскови)
1 с.л. зехтин
100 г захар

Ако прасковите са пресни, ги сваряваме за кратко в захарен сироп. В тиган загряваме захарта, добавяме зехтина. Бъркаме и преди да се сгъсти много, слагаме прасковите и 1-2 с.л. от сиропа. Разбъркваме добре, за да поемат от течния карамел. Сервираме охладени.

Дайте оценка:

Получавайте рецепти и съвети с нашия newsletter

Можете да се отпишете по всяко време. Запознайте се с нашата Политика за поверителност

Вашето тефтерче