Запазвайте любимите си рецепти в лично тефтерче и ги организирайте по ваш вкус в персонализирани папки.

Създайте тефтерче Регистрация
4 яйца
4 филийки хляб
4 филийки кашкавал или топено сирене
масло
сол

В средата на всяка филийка се изрязва кръгче. В тиган се слага малко масло. Когато загрее, се поставят 1-2 филийки. В отворчето на всяка внимателно се чуква по едно яйце. Посоляват се и след като се запържат от долната страна, се обръщат. Посоляват се отново и отгоре се слага филийка кашкавал (топено сирене), която от горещината се разтапя леко. След 1-2 минути филийките са изпържени и от долната страна.

Дайте оценка:

Получавайте рецепти и съвети с нашия newsletter

Можете да се отпишете по всяко време. Запознайте се с нашата Политика за поверителност

Вашето тефтерче