Запазвайте любимите си рецепти в лично тефтерче и ги организирайте по ваш вкус в персонализирани папки.

Създайте тефтерче Регистрация
500 г бамя
2 лаймa
4 скилидки чесън
магданоз
3 см парче джинджифил
зехтин
сол
пипер

Във вряща вода бланшираме бамята за 5 минути. След това я слагаме в добре загрят тиган с мазнина да се пържи. Докато се готви, нарязваме чесъна и джинджифила и ги прибавяме към бамята, пържим още 2-3 минути и изключваме котлона.

Изстискваме лайма и овкусяваме със зехтин, сол и пипер. Поръсваме с магданоз.

Дайте оценка:

Получавайте рецепти и съвети с нашия newsletter

Можете да се отпишете по всяко време. Запознайте се с нашата Политика за поверителност

Вашето тефтерче