Запазвайте любимите си рецепти в лично тефтерче и ги организирайте по ваш вкус в персонализирани папки.

Създайте тефтерче Регистрация
Продукти за 10 порции:

1 кг скариди
500 г прясно папарделе
1 глава чесън
1 връзка магданоз
1 връзка босилек
сол и черен пипер на вкус
1 люта чушка
100 мл зехтин екстра върджин
200 мл лимонов ликьор


В голям тиган слагаме мазнината, чесънa, нарязан на ситно, и скаридите. Пържим 5 минути като разбъркваме непрекъснато и добавяме сварената за 3 минути паста във вряща подсолена вода, наситнените зелени подправки, ликьора. Oвкусяваме със сол и пипер, разбъркваме добре, дърпаме от огъня и сервираме.

Дайте оценка:

Получавайте рецепти и съвети с нашия newsletter

Можете да се отпишете по всяко време. Запознайте се с нашата Политика за поверителност

Вашето тефтерче