Запазвайте любимите си рецепти в лично тефтерче и ги организирайте по ваш вкус в персонализирани папки.

Създайте тефтерче Регистрация
500 г жълта леща
1 голяма глава лук
1 глава чесън
2 големи моркова
1 брой пащърнак
1 голям домат
1 зелена чушка
1 връзка джоджен
2 шепи попарена коприва

5 с.л зехтин


В тенджера с 2 л вода на умерен огън слагаме измитатата леща, нарязаните на ситно лук,чесън, моркови и пащърнак. Варим 15 минути. Добавяме обеления и нарязан домат, наситнените джоджен и коприва, и варим още 10 минути. Дърпаме от огъня и подправяме със сол и зехтин.

Дайте оценка:

Получавайте рецепти и съвети с нашия newsletter

Можете да се отпишете по всяко време. Запознайте се с нашата Политика за поверителност

Вашето тефтерче