Запазвайте любимите си рецепти в лично тефтерче и ги организирайте по ваш вкус в персонализирани папки.

Създайте тефтерче Регистрация
150 г сьомга
зехтин
черен пипер
меланж

За соса "Алфредо":
масло
пармезан
100 мл готварска сметана
1 домат
копър
сок от половин лимон
100 г паста талиатели

Овкусете сьомгата с черен пипер и зехтин. Приберете я в хладилник за около час. След това запечете сьомгата на грил тиган до готовност. Докато сьомгата се запича, сложете пастата във вряща, подсолена вода и варете според инструкциите. Междувременно, в дълбок тиган на среден огън разтопете маслото и настържете пармезан. Добавете накълцаните домат и копър. Подправете с лимоновия сок. В това време пастата трябва да е готова - прибавяте я към соса. Добавете сметаната и оставете пастата да се готви за около минута. Сервиварйте в чиния заедно със сьомгата.

Дайте оценка:

Получавайте рецепти и съвети с нашия newsletter

Можете да се отпишете по всяко време. Запознайте се с нашата Политика за поверителност

Вашето тефтерче