1 чаша масло (125 г)
1 крема сирене
1 бита сметана (250 г)
1 желатин
2 ябълки
1 круша
1 грозд
за желатина са нужни 2 с.л. захар
Натрошават се бисквити и се объркват с краве масло във форма със стягащо дъно. Изсипва се отгоре сметана с крема сирене, разбити отделно. Оставя се да изстива.
В съд се разтваря желатин с 1 ч.ч. топла вода и завира с 2 с.л.захар. Изстива малко и се залива отгоре. Нареждат се отгоре плодовете. Оставя се да се стегне желатинът около 20 минути в хладилник. Може да се сервира студен.
Получавайте рецепти и съвети с нашия newsletter
Можете да се отпишете по всяко време. Запознайте се с нашата Политика за поверителност