Баница с лапад и праз

Категория: / Тестени
Време за приготвяне:
60 минути
от: Vania Georgievaна 26.01.2016г.

Продукти

1 пакет кори за баница
1 пакетче лапад
300 г сирене
1 яйце
1 к.ч олио
1/2  стрък праз
1 с.л сух джоджен
щипка червен пипер
сол

Начин на приготвяне

В дълбок тиган запържвам ситно нарязания праз и лапад, добавям малко сол, джоджен и червен пипер. Свалям от котлона, и добавям 1 яйце. С получената смес намазвам кората, натрошавам сирене и добавям малко олио. Хващам по 2 кори и навивам на руло. Отгоре ги намазвам с разбито яйце с малко вода и масло. Подреждам ги в тавата от печката която съм застлала с хартия за печене. Пека в загрята фурна на 180 градуса.

Коментари