Запазвайте любимите си рецепти в лично тефтерче и ги организирайте по ваш вкус в персонализирани папки.

Създайте тефтерче Регистрация
1кг свинско месо
250 г гъби консерва
5 триъгълничета топено, натурално сирене
1 глава червен лук
чубрица
сол
черен пипер
кимион
1 ч.ч. зеленчуков бульон

Свинското се нарязва на тънки парчета и се поръсва със сол, черен пипер и кимион. Нарежда се в широка тава. Загрява се олио и запържваме ситно нарязан лук, добавят се нарязаните гъби и се овкусяват с подправки. Щом се задушат, изсипваме отгоре месото, нареждат се парченца топено сирене и заливаме с бульона или с вода, колкото да покрие продуктите.

Печем в загрята фурна 180 градуса около час до готовност на месото.

Дайте оценка:

Получавайте рецепти и съвети с нашия newsletter

Можете да се отпишете по всяко време. Запознайте се с нашата Политика за поверителност

Вашето тефтерче