Запазвайте любимите си рецепти в лично тефтерче и ги организирайте по ваш вкус в персонализирани папки.

Създайте тефтерче Регистрация
1 бутер тесто
1 чаена чаша смлени орехи
1/2 чаена чаша захар
3 белтъка
1 канела
пудра захар за поръсване

Белтъците се разбиват на сняг със захарта и след това се смесват с орехите и канелата. Бутер тестото се разточва на тънък пласт. Върху него се разстила сместа от орехи и белтъци, след което бутер тестото се навива на руло и се реже на тънки кръгчета, които се редят в намаслена тава и се пекат на 180 градуса докато се зачервят. Готовите сладки се поръсват още топли с пудра захар.

Дайте оценка:

Получавайте рецепти и съвети с нашия newsletter

Можете да се отпишете по всяко време. Запознайте се с нашата Политика за поверителност

Вашето тефтерче