Запазвайте любимите си рецепти в лично тефтерче и ги организирайте по ваш вкус в персонализирани папки.

Създайте тефтерче Регистрация

10 г масло
1 пакет замразени зеленчуци - карфиол, броколи и моркови
1/3 пакет замразени броколи
сол
черен пипер
70 г кашкавал
зехтин

В 100 мл вряща вода се слагат замразените зеленчуци, подправките и маслото. Разбъркват се често. Варят се 5-7 минути. Отцедените зеленчуци се слагат в намазнен със зехтин съд за печене. Отгоре се настъргва кашкавал.

В предварително загрята фурна се пекат на 220 градуса около 15-20 минути, докато се запече кашкавалът. Оставя се ястието да поизтине 5 минути и след това се оформя с помощта на нож сърце от зеленчуци.

Дайте оценка:

Тагове: зехтин краве масло кашкавал броколи

Получавайте рецепти и съвети с нашия newsletter

Можете да се отпишете по всяко време. Запознайте се с нашата Политика за поверителност

Вашето тефтерче