250 г гъби печурки, дребни
1 морков
1/2 глава броколи
3 пресни чушки, различни видове
1 стрък праз лук
200 г домати на кубчета от консерва
2-3 стръкчета целина листа и стебла
джинджифил пресен - корен, колкото палец
1 връзка магданоз
3 с.л. зехтин
4 с.л. олио
1 с.л. червен пипер
черен пипер на вкус
сол на вкус
Нарежете праза и чушките на колелца, задушете ги в зехтина в голям дълбок тиган, докато се зачервят леко. Добавете измитите гъби към тях и продължете готвенето. Когато омекнат, прибавете целината, нарязана на ситно, червения пипер, сол и черен пипер на вкус. Разбъркайте добре и отстранете от огъня.
Нарежете морковите на кръгчета, картофите на кубчета, а броколито накъсайте на съцветия. Във вряща подсолена вода сипете морковите и варете около 2 мин., след това добавете картофите и варете, докато омекнат и те, но не да се преварят. Извадете ги с решетъчна лъжица и добавете в тигана при останалите зеленчуци. В същата вода сварете и броколито за около 3 мин. и отцедете. Сипете и него и тигана заедно с доматите и нарязания на ситно магданоз. Настържете обеления джинджифил на ситно ренде и разбъркайте.
Нарежете тиквичките на колелца и ги изпържете в горещото олио от двете страни до златисто. Сложете ги върху хартия за печене, за да се отцедят от мазнината.
Сипете зеленчуците от тигана в гювеч, подравнете и покрийте с колелцата от тиквички. Сложете гювеча в леко затоплена фурна, а след 10 мин. увеличете на 200 градуса и печете още 30 минути.