Запазвайте любимите си рецепти в лично тефтерче и ги организирайте по ваш вкус в персонализирани папки.

Създайте тефтерче Регистрация

Зеленчукова фритата

От [email protected] mariq_kalaidjieva@abv.bg
0’ Подготовка
0’ Време за готвене
0 Порции
0 Трудност

5 яйца
2 сварени картофа
200 мл прясно мляко
1 червена чушка
100 г броколи
2-3 шепи бейби спанак
150 г кашкавал
100 г сирене фета
щипка индийско орехче
хималайска сол
черен пипер



Първо се сваряват картофите. След като се сварят се настъргват и се заделят. Настъргва се и кашкавалът. Разбиват се яйцата с натрошеното сирене. Добавят се подправките и прясното мляко. Към тази смес се прибавят и нарязаните зеленчуци. Сместа се поставя в тава. Пече се около 20 минути на 200 градуса. След това се слагат настърганите картофи с кашкавала и фритатата се връща за още десетина минути да се запече.

Дайте оценка:

Тагове: яйца червени чушки индийско орехче краве сирене кашкавал сладки картофи броколи бейби спанак

Получавайте рецепти и съвети с нашия newsletter

Можете да се отпишете по всяко време. Запознайте се с нашата Политика за поверителност

Вашето тефтерче