настърган кашкавал - 100 гр
нарязани маслини - 50 г
каперси - 50 гр
зехтин - 15 мл
яйце - 1 бр.
пълнозърнесто брашно - 15 гр
див лук
копър
сол
черен пипер
брашно за овалване на готовите рулца
За панировката:
яйца - 2 бр.
брашно - 15 гр
овесени трици - 15 гр
сол
черен пипер
Продуктите се разбъркват добре и се оформят малки рулца. Овалват се в брашно и се поставят на хладно за 1 нощ.
Панират се с разбитите яйца, брашно, овесени трици, сол и черен пипер. Пържат се до златисто, а излишната мазнина се отстранява върху кухненска хартия.
Рулцата се украсяват с каперси и цвят от див лук.
Получавайте рецепти и съвети с нашия newsletter
Можете да се отпишете по всяко време. Запознайте се с нашата Политика за поверителност