Червени боровинки - 100 г
Сушени сини сливи - 100 г
Стафиди - 100 г
Ябълка - 1 бр.
Начупени орехи - 100 г
Канела - 10 г
Ром - 15 мл
Мед - 30 г
Настъргана лимонена кора
Захар за карамелизиране - 100 г
Галета - 30 г
1.Тиквата се изчиства от семките, нейната вътрешност се облива с карамелизирана захар и се поръсва с галета.
2. Нарязаната ябълка и сушените плодове се разбъркват с останалите продукти и престояват около 30 минути, за да поемат ароматите.
3.Тиквата се пече около 2 часа под алуминиево фолио.
Получавайте рецепти и съвети с нашия newsletter
Можете да се отпишете по всяко време. Запознайте се с нашата Политика за поверителност