Запазвайте любимите си рецепти в лично тефтерче и ги организирайте по ваш вкус в персонализирани папки.

Създайте тефтерче Регистрация
Тиква - 2 кг
Червени боровинки - 100 г
Сушени сини сливи - 100 г
Стафиди - 100 г
Ябълка - 1 бр.
Начупени орехи - 100 г
Канела - 10 г
Ром - 15 мл
Мед - 30 г
Настъргана лимонена кора
Захар за карамелизиране - 100 г
Галета - 30 г

1.Тиквата се изчиства от семките, нейната вътрешност се облива с карамелизирана захар и се поръсва с галета.

2. Нарязаната ябълка и сушените плодове се разбъркват с останалите продукти и престояват около 30 минути, за да поемат ароматите.

3.Тиквата се пече около 2 часа под алуминиево фолио.

Дайте оценка:

Получавайте рецепти и съвети с нашия newsletter

Можете да се отпишете по всяко време. Запознайте се с нашата Политика за поверителност

Вашето тефтерче