Запазвайте любимите си рецепти в лично тефтерче и ги организирайте по ваш вкус в персонализирани папки.

Създайте тефтерче Регистрация
800 г телешка кайма
100 г кашкавал
100 г бекон
лук
лют червен пипер
сол
черен пипер

Продуктите се нарязват на ситно и се омесват много добре с каймата. Оставя се да отлежи поне 2 часа. Оформят се 4 големи кюфтета с дебелина около един пръст. В средата правим малка дупка за да заприличат нашите кюфтенца на гевречета. По желание се намазват с олио и се пекат на средно силна скара 4-5 минути от едната страна, и още 3-4 минути от другата.

Дайте оценка:

Получавайте рецепти и съвети с нашия newsletter

Можете да се отпишете по всяко време. Запознайте се с нашата Политика за поверителност

Вашето тефтерче