Запазвайте любимите си рецепти в лично тефтерче и ги организирайте по ваш вкус в персонализирани папки.

Създайте тефтерче Регистрация
Картофи - 500 г
Настъргано сирене - 100 г
Настърган кашкавал - 50 г
Жълтъци - 2 бр.
Галета - 40 г
Разтопено масло - 50 г
Пресен лук - 2-3 стръка
Магданоз - 1/2 връзка
Кимион - 1/3 чаена лъжичка
Сол, черен пипер - на вкус

1. Картофите се сваряват, обелват и пасират. Добавят се маслото, сиренето, жълтъците, галетата и кимионът. Разбъркват се с нарязаните на ситно лук и магданоз. Овкусяват се със сол и черен пипер.
2. Оформят се кюфтета, които се слагат в намаслена тава и се пекат за 15 минути при 180 градуса. Поръсват се с кашкавал и се допичат още около 10 минути до златисто.

Дайте оценка:

Получавайте рецепти и съвети с нашия newsletter

Можете да се отпишете по всяко време. Запознайте се с нашата Политика за поверителност

Вашето тефтерче