Запазвайте любимите си рецепти в лично тефтерче и ги организирайте по ваш вкус в персонализирани папки.

Създайте тефтерче Регистрация
4-5 големи дюли
половин пакет бяла халва или локум
малко мента или ликьор
канела

Измиваме дюли. Режем ги на половинки и им махаме семенниците. Варим ги в съд с вода, колкото да ги покрие и да омекнат за около 10 минути. След това натрошаваме халвата в дюлите и поръсваме с канела. Запичаме във фурната до порозовяване. След като ги извадим заливаме с малко мента (може и с друг ликьор или коняк). Сервираме и хапваме топли. Носи се страхотен аромат!

Дайте оценка:

Получавайте рецепти и съвети с нашия newsletter

Можете да се отпишете по всяко време. Запознайте се с нашата Политика за поверителност

Вашето тефтерче