Запазвайте любимите си рецепти в лично тефтерче и ги организирайте по ваш вкус в персонализирани папки.

Създайте тефтерче Регистрация
3 едри тиквички,
1 глава лук,
1 вр. пресен лук,
1 морков,
2 домата от буркан,
1 ч ч ориз,
1 с л брашно,
1 ч л червен пипер,
4-5 силидки чесън или вр. пресен,
сол,
копър


Нарязваме лука, моркова и тиквичките на кубчета, чесъна на филийки и ги задушаваме до омекване. Добавяме почистения и измит ориз, доливаме вода и овкусяваме със сол. Малко преди да е готов оризът в тиган с 2 с. л. олио запържваме брашното, червеният пипер и нарязаните на кубчета домати. Добавяме запръжката към тиквичките и разбъркваме. Когато ни е готов оризът отстраняваме от котлона, поръсваме с копър и поливаме с чеснов сос

Дайте оценка:

Получавайте рецепти и съвети с нашия newsletter

Можете да се отпишете по всяко време. Запознайте се с нашата Политика за поверителност

Вашето тефтерче