Яйца-платноходки

Категория: / Великден / Предястия
Време за приготвяне:
25 минути
Аватарот: Албена Иванчевана 01.05.2013г.

Продукти

5 сварени яйца
2 кис. краставички
1 сварен морков
1 с.л. майонеза

маруля за декор
чушки
1 сварен морков
маслини
клечки за зъби

Начин на приготвяне

Нарежете яйцата на две по дължина. Извадете жълтъците и ги стрийте с вилица. Нарежете краставичките и моркова на ситно, добавете ги към жълтъците и омесете с майонезата. Напълнете пак яйцата със сместа. Наредете ги в сервизна чиния върху марулите. Нарежете от чушките малки триъгълничета и забодете с клечките. Забодете ветрилата в белтъка. Украсете с моркова и маслините поднесете охладени.

Коментари