Запазвайте любимите си рецепти в лично тефтерче и ги организирайте по ваш вкус в персонализирани папки.

Създайте тефтерче Регистрация
1 кг пилешки парти бут,
1 глава лук,
200 г ориз,
200 г лапад,
на вкус сол и черен пипер

Бутчетата се запържват в малко мазнина. Добавя се лукът, след 3-4 минути и оризът. Накрая добавете и почистеният и нарязан лапад. Подправете със сол и пипер, налейте около 600 мл топла вода и запечете ястието до готовност. Поднесете със заквасена сметана или гъсто кисело мляко.

Дайте оценка:

Получавайте рецепти и съвети с нашия newsletter

Можете да се отпишете по всяко време. Запознайте се с нашата Политика за поверителност

Вашето тефтерче