200 гр. кайма,
100 гр. бекон по желание,
100 гр. гьби задушени или мариновани,
100 гр. топено сирене,
100 гр. пушено сирене,
50 мл червено вино,
2-3 кисели краставички,
100 гр. кашкавал
Обелваме лука и сваряваме главите цели. Когато хубаво се сварят, ги издьлбаваме внимателно с льжичка. Вьтрешността на лука нарязваме на дребно и запьржваме заедно с каймата и бекона, добавяме гьбите, сирената, кашкавала, киселите краставички, виното и оставяме да кькри, докото виното се изпари и стане всичко на сос. С готовата смес пьлним главите, в намазнена тавичка ги нареждаме и запичаме .
Получавайте рецепти и съвети с нашия newsletter
Можете да се отпишете по всяко време. Запознайте се с нашата Политика за поверителност