прясно мляко,
1/2 маргарин,
1 яйце,
1 ч. ч. захар,
1/4 сух хляб,
2 с. л. какао,
1-2 ванилии,
3-4 ч. л. ром
Бисквитите се потапят в студено прясно мляко или студен компот.
Крем: Хлябът се топи във вода. След това се изцежда добре и се смесва с маргарина, яйцето, захарта, какаото, ванилията и рома. Продуктите се разбиват с миксер, оставя се за 30 минути във фризера, за да стегне и след това се реди ред бисквити, ред от крема до свършване на продуктите.
Хубаво е преди консумация да престои една вечер в хладилник.
Получавайте рецепти и съвети с нашия newsletter
Можете да се отпишете по всяко време. Запознайте се с нашата Политика за поверителност