Запазвайте любимите си рецепти в лично тефтерче и ги организирайте по ваш вкус в персонализирани папки.

Създайте тефтерче Регистрация
филе или котлет от сьомга (4 парчета)
2 с.л. мед
2 с.л. джиджонска горчица
сок от един лимон
1-2 с.л. зехтин
3-4 скилидки чесън
копър, сол, черен пипер на вкус

В подходящ съд разбъркваме изброените продукти до получаването на хомогенна смес. След това в тефлонова тавичка поставяме филето/котлетите и ги заливаме обилно с получената смес.

В предварително загрята фурна на 150-160 градуса печем с фолио за 10 минути. Махаме фолиото и печем още 5 минути. 


ИЗБРАНО

Дайте оценка:

Получавайте рецепти и съвети с нашия newsletter

Можете да се отпишете по всяко време. Запознайте се с нашата Политика за поверителност

Вашето тефтерче