Запазвайте любимите си рецепти в лично тефтерче и ги организирайте по ваш вкус в персонализирани папки.

Създайте тефтерче Регистрация

Пилешка дробсърма

От Дokи Дokи
0’ Подготовка
0’ Време за готвене
0 Порции
0 Трудност

1 пакет пилешки дробчета се измиват, проверяват внимателно за останали жлъчни мехури и се запържват в малко масло докато побелеят.

В друг, по-дълбок тиган се запържва 1 голяма глава кромид на ситно + 1 ч.ч. ориз.Д обавят се дробчетата + джоджен + чубрица + сол + черен пипер + червен пипер + 3 и 1/2 ч.ч. вряла вода. Запича се в предварително загрята фурна. Малко преди да е готово, се залива със смес от: 1 яйце + кисело мляко + брашно + малко сол. Запича се до зачервяване.

Добави своя рецепта >>

Дайте оценка:

Тагове: сол черен пипер червен пипер чубрица яйца джоджен бяло брашно кисело мляко ориз дробчета

Получавайте рецепти и съвети с нашия newsletter

Можете да се отпишете по всяко време. Запознайте се с нашата Политика за поверителност

Вашето тефтерче