1 глава лук ,
1 ч.ч. ориз,
1-2 сварени и нарязани на кубчета картофи,
замразени царевица,
грах,
моркови,
подправки - вегета, черен пипер.
НАЧИН НА ПРИГОТВЯНЕ: Задушаваме лука в масло и олио до омекване. Прибавяме ориза, като го запържваме добре, след това слагаме и замразените зеленчуции, сварените и нарязани картофи, добавяме подправките и солта, наливаме вода (може и бульон) и слагаме да се запече до готовност. След това приготвяме заливка като за мусака, заливаме и допичаме :)
ДОБЪР АПЕТИТ!!!
Харесай страничката ни във Facebook!
Спечели вечеря с Кулинарния конкурс на Дир.БГ!
Получавайте рецепти и съвети с нашия newsletter
Можете да се отпишете по всяко време. Запознайте се с нашата Политика за поверителност