Запазвайте любимите си рецепти в лично тефтерче и ги организирайте по ваш вкус в персонализирани папки.

Създайте тефтерче Регистрация

Пълнени гъби на сач

От Мариана Панайотова Мариана Панайотова
0’ Подготовка
0’ Време за готвене
0 Порции
0 Трудност

Продукти Гъби – ½ кг Моркови – 1 бр. Чушки – 1 бр. Кашкавал – 100 г Бланширани картофи – ½ кг Сол Черен пипер Соев сос

Пънчетата на гъбите се нарязват на ситно. Смесват се със ситно нарязаните или смлени чушки и моркови. Прибавят се сол на вкус, няколко капки соев сос и черен пипер. Напълват се гъбите и се подреждат в намазан с масло сач. Върху тях се настъргва кашкавал. Около гъбите мястото се запълва с бланширани картофи. Пече се максимум 30 мин. /зависи колко е силна фурната ви/.

Участвай в кулинарния конкурс ”Вкусотия на месеца”!

Дайте оценка:

Тагове: сол черен пипер моркови картофи соев сос кашкавал гъби чушка

Получавайте рецепти и съвети с нашия newsletter

Можете да се отпишете по всяко време. Запознайте се с нашата Политика за поверителност

Вашето тефтерче