Запазвайте любимите си рецепти в лично тефтерче и ги организирайте по ваш вкус в персонализирани папки.

Създайте тефтерче Регистрация

Мързелив паниран карфиол

От esti esti
0’ Подготовка
0’ Време за готвене
0 Порции
0 Трудност

1 глава карфиол
1 яйце
3 лъжици брашно и 2 лъжици галета
сол
къри

Карфиолът се накъсва на "розички", които се бланшират (потапят се) за 3-4 минути във вряща вода с малко сол. Изваждат се, отцеждат се и се овалват в сместа от яйце, брашно, сол, къри и галета, след което се слагат в тавичка върху хартия за печене. Пече се 20-30 минути до зачервяване.

Дайте оценка:

Тагове: сол къри яйца бяло брашно карфиол галета

Получавайте рецепти и съвети с нашия newsletter

Можете да се отпишете по всяко време. Запознайте се с нашата Политика за поверителност

Вашето тефтерче