Запазвайте любимите си рецепти в лично тефтерче и ги организирайте по ваш вкус в персонализирани папки.

Създайте тефтерче Регистрация

Сини сливи в бекон

От Фиши Фиши
0’ Подготовка
0’ Време за готвене
0 Порции
0 Трудност

20 сушени сливи без костилка
300 г нарязан на тънки парченца бекон

Всяка слива се завива с резенче бекон и се закрепва с клечка за зъби.
Сливите се запичат за 10 мин. на 200°С, докато порозовее беконът.

Сливите може да поврят предварително в червено вино с подправки. Може да им се добави пълнеж от синьо сирене или бадемови ядки.

Класическо мезе за червено вино, много ефектно за празничната трапеза.

Дайте оценка:

Тагове: слива бекон кедрови ядки

Получавайте рецепти и съвети с нашия newsletter

Можете да се отпишете по всяко време. Запознайте се с нашата Политика за поверителност

Вашето тефтерче