Запазвайте любимите си рецепти в лично тефтерче и ги организирайте по ваш вкус в персонализирани папки.

Създайте тефтерче Регистрация
5-6 праскови,
500 гр. маскарпоне,
150 мл сметана,
200 гр. захар,
200 гр. бишкоти Савоярди /24 бр./,
1 шоколад

Разбиваме маскарпонето със сметаната и половината захар, до получаването на гладък крем. Попарваме с вряла вода прасковите, обелваме ги, махаме костилките им и ги пасираме с останалата половина захар.
В правоъгълна тавичка подреждаме една до друга 8 бишкоти. Намазваме ги с прасковения крем, а отгоре с белия крем. Така повтаряме 3 пъти.
Оставяме десерта да преседи в хладилника цяла нощ. На другия ден рендосваме целия шоколад отгоре му. Сервираме десерта охладен.

Дайте оценка:

Получавайте рецепти и съвети с нашия newsletter

Можете да се отпишете по всяко време. Запознайте се с нашата Политика за поверителност

Вашето тефтерче