Запазвайте любимите си рецепти в лично тефтерче и ги организирайте по ваш вкус в персонализирани папки.

Създайте тефтерче Регистрация
Пандишпанов блат:
4 яйца
8 с.л. захар
8 с.л. брашно
1 бакпулвер

2 кисели млека
желатин
банани
стафиди


Изпечения блат нарязах на триъгълници и наредих с върха надолу в кексова форма след това нарязах 1 банан. Разбих 2 кофички кисело мляко с 1 ч.ч. захар и му добавих 2 пакетчета разтворен в малко вода желатин. Изсипах малко повече от половината смес във формата, наредих остатъците от блата, нарязах отново банан, малко стафиди и залях с останалото мляко, което леко оцветих в розово със степче. Сложих във фризера за около час да стегне, за да мога да обърна на поднос. Получи се много вкусна и свежа тортичка за топлите дни.

Дайте оценка:

Получавайте рецепти и съвети с нашия newsletter

Можете да се отпишете по всяко време. Запознайте се с нашата Политика за поверителност

Вашето тефтерче