Запазвайте любимите си рецепти в лично тефтерче и ги организирайте по ваш вкус в персонализирани папки.

Създайте тефтерче Регистрация
1 кутия готови блатове (3 бр.),
1 пакетче готов крем на Д-р Йоткер,
600 мл мляко,
2 пакетчета кокос,
плодове според сезона и желанията ви (аз използвах ягоди и банани),
1 пакетче бонбони Рафаело (4 бр.)

Разбивате с миксер млякото и крема на Д-р Йоткер (има богат избор, за това не препоръчвам конкретен) и изсипвате вътре едно пакетче кокос. Сиропирате всеки блат с кафе, след това слагате 2-3 лъжици от готовия крем и размазвате добре, за да стигне до всички краища, нареждате плодовете, които предварително сте нарязали на кръгчета (гледайте да ги наредите плътно навсякъде, за да няма после сърдити и недоволни :)

По същия начин действате и с втория блат. Когато сиропирате и намажете с крем и последния блат - оформете много добре с шпатула или гладък нож, защото това ще е фасонът на вашата торта и трябва да изглежда добре за фотосесията, която я очаква...

След това нареждате останалите плодове и бонбоните Рафаело (според фантазията и уменията ви). Поръсвате плодовете с второто пакетче кокос. Накрая (знам,че не ви се иска, но трябва) слагате готовата торта да престои в хладилника около 2 часа, за да може да кремът да слегне и кафето да попие. След 2 часа, като ви звънне алармата на телефона, изваждате тортата от хладилника, взимате фотоапарата и й правите една хубава фотосесия, която споделяте. Накрая, ама този път наистина, консумирате с мярка и удоволствие! Приятен апетит!

Дайте оценка:

Получавайте рецепти и съвети с нашия newsletter

Можете да се отпишете по всяко време. Запознайте се с нашата Политика за поверителност

Вашето тефтерче