Пицария препоръчва пиците да се претоплят в тиган

stat 10:43  |  19 юни 2017 / Вкусотии / Редактор: Иво Некитов /  
Пицата трябвало да се претопля в тиган
Сн.: Dir.bg

Пицария препоръчва най-добрия начин за претопляне на продуктите й. Оказва се, че за това е необходима не микровълнова фурна, а тиган, пише Дели Мейл
 Останалото парче пица трябва да бъде поставено в горещ тиган без мазнина за две минути. След това е добре да бъде добавена малко вода встрани от парчето, като тиганът трябва да се махне от котлона и да се постави капак. Задушаването продължава около минута. Това гарантира хрупкава кора с мека среда и топящ се кашкавал най-отгоре.
Ако пицата бъде поставена в микровълнова фурна, тестото подгизва. В обикновена фурна плънката пресъхва. 
Препоръките са на "Робъртас пица" от Бруклин. Клипчето стана вирулентно, след като беше споделено в Редит.